Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden vi hör


Det ord som vi människor säger
är inte alls alla ord vi vill säga
Då tanken är klar och allena
har orden ej hinder att väja

De ord som vi hör är en bråkdel
av allt som i hjärnorna bullra
- Men i striden och då stormarna rasar
blir orden till åska som mullra.




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-07 17:12



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Ord värda att betänka…
2021-07-07

  KYREUS of Sweden
Klart som korvspad.
(Förresten:
är korvspad klart?
Vardå?).
2021-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP