Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Änglavinge

Änglavinge full av längtan

Ett litet korn av hopp

Fyller tanken på någon 

 

Det vet du inte än lilla Änglavinge

Men en dag kommer du

Att fylla någons hjärta

Med kärlek utan någon gräns

 

En önskan eller längtan är du

I någons drömmar och tankar

Lilla Änglavinge värd din vikt i guld 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-14 07:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om längtan efter ett kärleksbarn.
2021-07-14

  Susen VIP
Så vackert och hoppfullt om längtan
2021-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP