Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftervärme

Vi delar revorna
de långa fårorna
sanna med varandra
sargade ihop
men sargade
men ihop

Ingen tar sig vidare
tiden trycker oss fram
i eftermälet tröst
sargade ihop
sargade
ihop

I eftervärmen känns du
det du sa, den du var,
i flocken du lämnade
ihop
ihop
ihop




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-07 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP