Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag önskar få hjälpa till i samhället och bygga upp en obligatorisk Sverige kurs för alla människor som inte ska behöva leva i utanförskap eller som känner sig fångade av tråkiga omständigheter i livet som skadat, finns ingen bättre lösning än självhjälp?


Självständighet är personlig frihet?

Verkligheten är att förstå, man måste ordna upp sitt liv själv. Inget som samhället hjälper till med, inte bara tro att någon rik vill ta hand om en och satsa på ens drömmar nej sådan underskön kropp har inte jag och inte vill jag ta lån för plastikoperationer för att få denna rika person att se mig och falla på knä för.

Nej jag är stolt,
därför sitter jag nu här alldeles ensam i livet.

Det blev liksom bara fel allting.

Kontakter jag tagit är ju bara för att ordna upp allt hemskt som jag bevittnat och allt sjukt som hänt, kommit från andra människor där nere i avgrunden, det har alltid varit så att man själv fått problem, som om de lindat in en i deras omslag.

Ni ser inte mig, någon har slagit in mig.

Jag finns här inuti, hör ni, ser ni?

Men nej, verkligheten är i förståndet, man
måste riva sönder andras skit som fastnat.

Och det tar sån tid...
sen fortsätter eländet tills ålderdomen.

Börja så tidigt som möjligt och
kämpa tills friheten: Är verklig.

Så lätt att säga, alla därute som vill hämnas på någon
och så är man bara någons lillasyster som de ger sig på
eller så går det rykten om en att man är hora och sådant
och kanske en hallick för syn på en sen är det kört för en
eller så vill någon bli kompis för att själv komma undan..

Nä, nu är du verkligen deppig!

Ja, jag har försökt ordna upp mitt elände till historia, berättat det mesta nu för
se, det var två läkare som sa att jag inte kunde min egen historia, men det kan jag verkligen och i den finns så mycket vittnesuppgifter att bara det gör mig utsatt, jag menar, tänk om människorna kunde se mig utan det som lindats runt mig skulle jag då utgöra ett hot för någon eller ska jag fortsätta verka som naiv och bortkommen, bara för att skydda mig mot allt hemskt som hänt under tiden jag väntat på min tur till politiken, för det är där som jag känner mig hemma, ni vet att politiken börjar i hemmet och därför är alla medskyldiga till allt som händer.

Skuld känsla ger vapen, krig och ångest.

Det heter "ge makt åt folket" tycker alla människor
ska få möjlighet att gå en obligatorisk Sverige kurs
i att arbeta med sin egen historia tillsammans med
myndighetspersoner som känner människovärdet..

Människovärde är att väcka den som är levande död
som gett upp hoppet om att komma tillbaka till livet.


___

Han kommer inte på någon vit häst.

Räddaren.

Inte nu längre.

Gud, vad jag är deppig, kan jag få hjälpa någon?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-07-07 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP