Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2021.07.08 torsdag


Det enklaste sättet

Att supa, är det enklaste sättet att inte vara någon på.
Annars är psykiskt sjuk det enklaste sättet att leva på.

Har man gjort båda, så vill inte världen se en.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-08 12:47



Bookmark and Share


  Peter G VIP
en tankeväckande text du skrivit.
Jag tänker att det handlar flykt, när man inte orkar, inte klarar av att se livet i vitögat, det finns så mycket som kan få en människa att hamna där och det är ytterst mänskligt.


2021-07-12

  SatansSon VIP
jag söp som 14-16åring. bosse vart så småningom alkis. inte alagare. men alkis.
2021-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP