Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


886.THE LORD HAS WALKED OUT...10

===

*DU*
går in i det förflutna
och nära
###en törstig hand/justice
with a gun###
strävar efter att lägga
/ÅH!hastigt\
#sin krans#

när

***THE LORD HAS WALKED OUT***
kändes
på UNIVERSUMS...läppar

===

HUVUD/AV HUVUDET
#THE FANDOM HATRED#
YTTRAR åsikt
/SPEECHLESS ABSOLUTELY
MESMERISING!\
\#/FIX\#/

att rymligt sinne
#I'll DRUG THEM /ALL!!!#
...ska kokas...
===

och...bergsåsar är
LÅÅÅNGT BOOORTA

som om DE
gråter/betalar
för döden...
===

***
I SOLKORONA
/I'm MORE WAYS THAN ONE!\
MÅNENS DISK
DISK AV JORDEN
***
dyker in i svarthet,
avfyrar/river upp/ton
#WHO ELSE IS AFTER?#
...oktav...granater
===

på torterade bottnar
förödande

*GUDOMLIGA LJUD*

tvättar/spolar bort
APPOLONS
pulvriserade krutsjälar

===




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-08 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP