Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en helt annan infallsvinkel, samma äne samma promenad yes mam


rör mig inte där (en annan story)


Jag vet att du tänker på det, precis som jag
Så ska vi kommunicera
Ska vi äga detta? Våga pröva, och våga misslyckas
Som om det inte har hänt förr
Som om det inte också förändras då allt annat förändras

Rör mig inte älskling, ta inte på mig där
Såren som jag har, har nog inte läkt
Det ömmar fortfarande när du tar där
Så var som helst, men rör mig inte där är du snäll

Jag vet hur du har fantiserat och drömt
Alla de fantasierna kanske inte är genomförbara
Men vet du jag har en och annan ny grej i åtanke
Är du sugen på att testa

Rör mig inte, är du snäll
Ärren som jag har, har inte läkt
Och ja är rädd för att såren ska gå upp
Så rör mig inte, inte där är du snäll

Så trånar jag inte efter dig
Går jag inte igång på din röst som jag jagar nätterna igenom
Och är jag inte galen i din kropp
Som om jag inte kan ana mig till vad du har för skatt där inom dig
Som om jag inte kan känna doften av det som jag längtar efter på riktigt
Så det finns ingen anledning att röra mig, nä du har allt det där

Rör mig inte där är du snäll
Smärtan är fortfarande kvar, sorgen lika så
Varje gång dina händer närmar sig rycker jag till och blir på mi vakt
Jag kan inte slappna av, inte njuta, bara minnas
Så snälla rör mig inte där är du snäll

Det är nog inte ett problem om vi inte gör det till ett
Och vågar du gå dit, vågar du möta mig där
Och glöm inte det djuriska, glöm inte hungern, glöm inte närheten i vårt viskande
Och glöm aldrig att jag inte sa att det kunde vara möjligt
Glöm aldrig att det kan bli exakt så som det var fast tusen gånger men och bättre
Älskling skulle du vilja smaka?
Hela min själ och resten av min kropp är din så rör mig inte där är du snäll
Rör mig inte där, aldrig någonsin där
Och rör du mig inte där så kan vi resa till himlen tillsammans du och jag




Fri vers av PPQ
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-07-08 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ