Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto Eget


Intill ett bullerplank

Polstjärnan breder sig
över bullerplanket
kvällen ljummen

Noggrant förhör om handhavande
och injektionsteknik hålls
i ett rum utan fönster
på ett omskrivet sjukhus

Huset har många
rum utan fönster
personalen roterar

Regnet vattnar jorden
i det brända gräset
syns gröna öar
när jag tittar ut
genom fönsterrutan

Tankarna vandrar
i minnenas snår
fastnar här och där
tar sig loss efter ett tag

Idag är en dag
där nya minnen får bli till
minnen där tankarna
vandra i lite längre fram
om tiden så vill

 ©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-07-08 17:08



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fin skildring av dagen.
2021-07-11

  Susen VIP
Fint fångar du naturens behov och livet intill
2021-07-09

  Bibbi VIP
Gillar!
2021-07-09

  KYREUS of Sweden
Livet
- Ä R -
ett drama.
2021-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP