Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bild


Krukmannen

skymning i trädgården
fågelkören dirigerar sinnet
lyfter blicken från boken

krukmannen minner om
ett gäng gubbars val
av avskedsgåva
mitt lämnande av koloni
och styrelseuppdrag

värmer hjärtat




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-08 22:23



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Känns väldigt äkta. Ett fångat ögonblick!
2021-07-13

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om en underbar avskedsgåva,
en ständig påminnelse av uppskattning och tacksamhet.
2021-07-12

  Blomma-Stjärna VIP
att läsa krukmannen och att också betrakta den helt underbara bilden av krukmannen med gröna bladhår, värmer hjärtat - tack!
2021-07-10
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP