Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka Lindemann

Du var vinden i mitt segel
när Du var här i vår sfär...
Inte bara livet lekte då
utan även orden
så kom tillbaka till oss här
på jorden...

Så här igen blir ett gott liv
med fart och fläkt...

Gode Gud vad jag saknar Dig...

Men jag har ju Din bok,
LINDEMANN GÅR IGEN...

Du borde hålla Dina ord Min Vän...








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-09 02:39



Bookmark and Share


  Rise Little One
Du är inte ensam i den fina tanken om Lindemann.
2021-07-14

  Eva Langrath VIP
Fin text om en saknad poetvän.
2021-07-11

  lodjuret/seglare VIP
Det märkliga är nog att han funnits, på 'riktigt' har där någon munnits, i ett lexikon kan en läsa, det var en gosse med speciell näsa, som kunde lukta sig till en källa och ett nät som spunnits...
2021-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt