Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar över allt på jorden.


Kärlekens skönhet

Du kramar mig kärleksfullt och vi kysser varandra ömt.
-Ikväll ska du få något alldeles extra, viskar jag, kom!
Jag tar dig till Island.
Vi rider på islandshästar över karga landskap,
det känns som vi kommit till en annan värld,
stjärnhimlen välver sig oändlig över oss.
Vi stannar vid en Gejser-en klar varmvattenskälla.
Jag smeker av dig alla kläderna och du smeker av mina.
Vi sjunker båda ned i den varma gejsern som bubblar av tryck som en bubbelpool.
Vi kysser varandra passionerat och smeker varandra lidelsefullt,
du tränger in så djupt i min kropp, vi rör oss och gejsern förstärker våra rörelser och ger oss maximal njutning, vi kommer tillsammans gång på gång i underbara orgasmer, varje skönare än den förra.
Vi ser med åtrå och kärlek djupt in i varandras ögon och blir ett med gud.
En mycket stark upplevelse, du ser på mig med tårar i ögonen av djupaste kärlek och lycka efter ditt livs vackraste stund.
Vi älskar varandra mest av allt.

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-09 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fulländad upplevelse med maximal njutning för båda.
2021-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg