Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fifty Shades of Grey


black in white
over and over again
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 162 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-09 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando