Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Damen på bilden var min mor. Hon avled dessvärre 2020.


BYGDENS SON

De mäktiga vattenfallens dån

Men jag stod dock ut med ljudnivån

Jag var ju trots allt en bygdens son

Och är, fast jag flyttat därifrån

 

Ja, Carl Ersson Bössa och Dagerman

de skrev sin historia och försvann

Och vi som har rötter i Älvkarleby

ska se nya gryningar flamma och gry

Hur många, det vet bara Skaparen Själv

Han ser våra mödor vid barndomens älv

 

LARZ GUSTAFSSON 9/7 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-07-09 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP