Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så blir det


också en slutsats

telefonen har tystnat
men då behöver jag inte
sätta undan några pengar
till kaffe
vid begravningen.




Fri vers av tom boreland
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-10 09:21

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Lakoniskt - och roligt!
2021-07-11
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland