Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STYRA LIVET


När vi fastnar i
rondeller
När vi kommer över i
fel vägbana
När vi ser någon halka
på trottoaren
När vi väntar på
grönt ljus
När vi kommer till
vägskäl i livet
När vi kör på rätt sida
av gatan
När vi själva
sitter bakom ratten
Och styr




Fri vers av Maria Gripenhoftner
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-10 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Gripenhoftner