Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakthållning, avvärjning

Omkring mig, nere i gräset:

Zenitsolens vingfladderskuggor,
cirklande, virvlande
runt mina julifötter

Ovanför mig, upprört varningsskränande,
kamikazedykande: trasten
med sina strax flygfärdiga

Framför mig, förlängningen
av mina armar, händer: skottkärran
med nymockad, ligghallsoriginerad hästspillning,
balanserad
en route
till sankmarksfyllningen




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-10 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP