Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigrinna


du får ta vad du vill
från allt du vill

från alla du vill
vi smeker din man

klös du på
vårt blod är ditt























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-10 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP