Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var varsam med orden

Var varsam med orden
även om du är i raseri
borde du inte säga
du är inte värd att leva
det kan skapa sår
som sitter i resten av livet


























v




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-10 17:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa bra tänka efter före!
Att vara rädd om orden
Eller vara rädd för dem
En viss skillnad!
;)
2021-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP