Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badstrand

 

Solvarma kroppar
simmar i saltstänkt blå oas
svalkandes hettan

Sandkornen i hudvecken
lämnar spår på hallgolvet

 

Copyright Susen




Bunden vers (Tanka) av Susen VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-07-10 18:14



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fin sommarkänsla här, de avslutande raderna lämnar en öppning.
2021-07-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Somrig och härlig tanka, att njuta av.
2021-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en härlig dag med sol och bad och den ofrånkomliga sanden man har med sig hem.

2021-07-12

  Maria Sundelin VIP
Sommarkänsla
2021-07-12

    Lena Staaf VIP
Så som det ska vara på sommaren helt enkelt!
2021-07-11

  Eva Langrath VIP
Sommar när den är som bäst.
2021-07-11

  BenGust VIP
Ja, fullvärdig sommar måste ju ha
anknytning till vatten. ju närmare, dess bättre.
2021-07-11

  Öknens Ros VIP
Härligt om bad i hav!
2021-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP