Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens dagbok

 

I de där vita händerna lades livet

ut platt och plötsligt och det var 

som om jag alltid kommer på 

att jag bara älskat dig i ryckningar 

står tiden helt still jag 

 

ja vad gör jag när jag inte tänker på

inredning kärlek och jobb 

 

Läser DN. Planerar en slags visit 

över Östersjön. 

någon saknade mig här och saknaden 

som innebörd fångar min gardin som 

jag hänger lite märkligt mot mitten för 

att vinden ska kännas lite lite i den allt

för varma sommarnatten. 

katten har vi låst in i eget rum och Niklas 

är en man från förr. Eller hur Gud? 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2021-07-11 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP