Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under mitt molnparasoll

Söndag morgon
en efteråskvandring

måsar som
skriande övervakar
sina gråduniga små

hästarna förs nu
ut i hagen

genom deras frustande
anar jag svaga toner

som i en dröm
svävande dansare
i vitt över gräs

medan

åns vilda grönskerike
drar mina steg vidare

målande porlande
meditationsro

grusknaster
träspångstramp
koltrastdrill

vindväckt lövspelsbrus

befriade ord busar
ystert omkring

under mitt molnparasoll





Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-11 11:35



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Levnadsglädje och närvaro finns här i övermått.
2021-07-13

  BenGust VIP
Mild i sin drömsketon
vindväckt intill ysterhet.
2021-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP