Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ask full av värme

Vill hålla fast vid allt det vackra 

Det som gör livet ljust och lätt

 

Men när mörka skuggor

Kryper fram ur vrårna

Då är det inte alltid lätt

 

Vill minnas alla gånger 

Då leenden på läppar synts

 

Men när tårar sakta faller

Och skymmer sikten från glädjen

Då är det svårt att av den få se en skymt 

 

Stilla ögonblick av livets fina stunder 

De ligger sparade i en liten ask

Som ligger närmast hjärtat

 

Där ligger den när tvivlet hotar

Att göra dagen kall och hård

Att glänta på och finna styrka i

När allt känns tungt och svårt

 




Bunden vers (Annat versmått) av Maria Sundelin VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-16 06:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om de ljusa minnenas betydelse när livet känns mörkt.
2021-07-16

  Susen VIP
Dina ord så varma skänker hopp. Fint och livsbejakande skrivet
2021-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP