Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord på vänt

Finns det ord som ligger på lur

Som bara väntar på rätt ögonblick 

För att titta fram och hamna på pränt

På det finns inget givet svar 

 

Men ibland känns det så

Som om vissa ord ligger precis 

Utom räckhåll för medvetandet 

För att sedan plötsligt hoppa fram

Kräva sin plats i en text 

 

För annars hotar de med att ge

Hjärnan en kortslutning 

Så visst finns det ord som lurpassar




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-15 06:52



Bookmark and Share


  Susen VIP
Ja precis så igenkänning
2021-07-15

  Nanna X
Intressant tanke. Ibland är det verkligen orden som bestämmer över poeten.
2021-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP