Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Diverse måsten


Belöning


Korrigering av förlorad tid
ordnas med hjälp av
brist på sömn

Kom ihåg
de markerade e-postmeddelandena
eller skäms i all evighet

Det får bli en lätt snabblunch
eftersom multisamtalet med fika
börjar klockan 14.00

Leta sedan duktigt efter
de tänkbara arbeten som
inte redan har sökts

Middagen får bli sen
för trots allt har dygnet endast
ett bestämt antal timmar

Men spring till bussen i alla fall
ibland hinner man med precis
och tjänar sju minuter

Sedan
Värmdö
promenaden genom skogen

Den lilla udden
som så få hittar till
och det otroliga beståndet av

Persicaria amphibia
som man måste simma ut till
för att få vackra närbilder av.



29/6 2021




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-11 13:05



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fin poesi du skriver, både fri vers och med rim och meter. Riktigt stimulerande att läsa dig så här mitt i natten! Återkommer till din sida!
2021-07-31

  TrollTörnTrappan VIP
Träffsäker bild, av det närmast omöjliga tidspusslet, levande exempel på det!! Sömnbristen tar jag också till som lösning titt som tätt, fast får nog betala för den i slutändan med något års tidigare insomning för gott?!
2021-07-13

  SatansSon VIP
lycko dig som ännu kan springa. senast jag sprang var våren 1998.
2021-07-11

  Nanna X
Jag blir stressad bara jag läser. Trodde det var semestertider ; ) ?
2021-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP