Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten är som lagd för att sova, likt ett bekant pussel vill jag lova, sådan är annars ismen väl, den smakas på likt stående i ställ, kanske smakar och lockar de 'kofta' lika rätten Stannishrova... (från i juli)


Något litet om lycka





Varje dag, känns det som
var det en fråga som bara kom
'är du lycklig, lilla vän?'

Lycka är att känna sig igen,
lita på sig själv ofta ganska
men även omvärlden såsom granska.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-24 20:41



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, mer kanske inte krävs!
2021-10-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP