Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En färgbro

 

Mörkret sänker sig

över talltopparna

är himlen svagt lila

en färgbro vandrar över älven

virvlande lekfulla strömmar

ner mot dalens gång

där halmgula fält

visar raps i blom

som lyser i fullmånens sken

det är så stilla nu

när natten snart är här

och allt som är

lägger sig till vila




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-11 19:42



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Vacker, lyrisk och stillsam text!
2021-07-11
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP