Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fossepussning


du dyrkade gudinna
jag pussar fossingarna dina
dessa fagra godingar

i vördnad av dig, min gudinna
du sköna kvinna























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-11 20:12



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Haha, håller helt med SpamPippiL här. Pussar kittlas ju som tusan! Massage däremot :) Men, var och en blir salig på sin fason!
2021-07-17

  SpamPippiL VIP
Lite fotmassage skulle sitta fint. Dock inget pussande.
2021-07-11
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP