Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Godmorgon älskade Uggla


hoppas gryningen sin sol tänder
så du hoppets ljus ser
såg för en tid sedan A REAL DEAL
Amerikanarna gillar gammal historia dokument
o.d. som värderas till höga summor
förfalskarnas julafton kan bli ett nederlag
när experterna granskar
så finns där guldkorn det åtråvärda som inte säljs
för pengar, de vill få äkthetsintyg (gott att sådant finns)
många kluvna tungor finnas
där både lögn och sanning silas
ibland får historien sotiga vingar
och det är överdrifterna
tänk en del vill plocka bort viktiga fakta ur historieböckerna
som Treblinka och Hitler, sanningens död gynnar
enbart de som helst vill dricka gravölet








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-07-12 06:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP