Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOTBOLLSVÄN

Så var man i final igen,
Italien!
Det var ju ganska längesen,
man var i den.
Man var i underläge, men
man vann, min vän
Italien!




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-12 09:05



Bookmark and Share


  Koloristen
Rätt lag vann. Trist för di danske att få en tveksam straff mot sig i semin.
2021-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP