Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Sommarminne

Fötterna borras ner i sanden
saltkristaller på huden
lukt av salt tång

Barnens röster
blandas med vågens rörelse
kroppsspråket levande
nyfiket inväntas nästa våg

Ansatsen klar
ben som springer
vändning ett halvt varv
vågen möter ryggar
kroppar förflyttas in mot land

Barnens röster
blandas med vågens rörelse
om och om igen

Eva Hedlund fd. Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-12 10:11



Bookmark and Share


  Susen VIP
Underbar dikt att följa med i. Känner nästan fötterna i sanden
2021-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en härlig dag på stranden.
2021-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP