Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskiljaktiga till slutet.




Det är lugnt.
Vi kommer aldrig att växa ifrån varandra.
Det hänger klåda mellan oss.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-12 13:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det ömsesidiga beroendet.
2021-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP