Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens gränslösa blomma

 

I tystnadens klara sång

är du fri från allt du tror dig vara

Du är redan det stilla otänkbara

Det som ser kan aldrig ses

Lev medvetet som det

omdelbara här

som bara

är

Känn Visdomens gryning glöda klar

bortom alla ytliga frågor och svar

Den gränslösa Rosen blommar

endast tidlöst här

där du i

frihet

är

är

är

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-12 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP