Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåren speglar sig

Timmarna vandra
de gör det så bra
men arma ja'
sekunderna klandra

Vi har ju varandra
varför är jag inte gla'
när ingenting händer ida'?
så är det ju för andra!

När jag sitter still
och gör ingenting
är det vad jag vill?

Jag kan kasta min ring
eller älska lite till
men inte se dig som ding!




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-12 17:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är vad jag vill.
Jag är arbetsskygg.
2021-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP