Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bägare


Alla bär vi på ensamhet
i kläderna långt ner i våra skor
möter morgonen ända in i sömnen

när begär gräver gropar
bägaren rinner över
slöjor mister sin dimma
då går jag förlorad igen




Fri vers av miominmaj
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-12 18:18



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, än sen då, om du går förlorad! Det viktiga är ju att du lever! Fin dikt!
2021-08-07

  Monica Lindgren
Om att bli hjälplöst förälskad som jag tolkar dikten. Och visst är vi ensamma till syvende och sist. Men ändå bra att släppa taget ibland och ge sig hän åt livet...Tolkar jag dikten rätt, du som har facit?
2021-07-13
  > Nästa text
< Föregående

miominmaj
miominmaj