Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bröstkorgen exploderade spektakulärt nog för en egen text


Leva hårt, dö arrogant




Cigarren rök elegant i den vindstilla natten
när glaset gled ur greppet mellan tre torra
fingrar,
äkta kristall exploderade mot stenläggningen


dyr Cognac skvatt såväl på sten som blankt
polerat läder i form av skor, byxor av hårt
vävd ylle, tätt nog att inte fläcka elegansen



Raklång låg han där ögonblicket senare med
med cigarren sakta döende över fingret ännu

från ingenstans till slutgiltigheten bara sådär







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-13 00:13



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Alla gör vi val som vi får leva med.
Likaväl som vi får dö med.
Blir min tanke när jag läser detta.
2021-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP