Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns bara en i livet som förtjänar en sån text


Undantag


Att sätta ihop mitt hjärta efter dig har blivit som att lägga pussel
O tålamod är något som jag inte har
Du va den som acceptera mina ruscher
Du va med mig du va äkta due ett undantag

Du måste fatta att jag inte accepterar den förlusten
Tu eres mia
Du fyller mina tomrum. i sängen o i duschen
O jag befrias


De hände mig. De e tio år
De händer att de känns som om de va igår
Jag gräver runt bland mina sår
När jag ser dig på min snap o frågar hur du mår
De e sällan då du svarar jag förstår dig
Vill inte vara den som ba e på dig
Men vänder upp o ner på hela världen för o nå dig
Vill bara för evigt va den enda som kan få dig
O vinsten känns som tagen varje gång som jag försöker
De måste va mitt öde. Fast de känns som att jag jagar spöken
Utan dig har allt tappat valören
Du tas från mina händer som när sedlar blir till ören
Du kan få en ledsen min att brista ut i skratt
Än idag jag läser våra brev från när jag satt
bara vi förvandlar ytlighet till djupa snack
Vill kyssa dig godmorgon. Vill kyssa dig godnatt

Ref.
Att sätta ihop mitt hjärta efter dig har blivit som att lägga pussel
O tålamod är något som jag inte har
Du va den som acceptera mina ruscher
Du va med mig du va äkta due ett undantag

Du måste fatta att jag inte accepterar den förlusten
Tu eres mia
Du fyller mina tomrum. i sängen o i duschen
O jag befrias

Du kan andas på land o jag kan simma med dig
Älskar dig för den du är o för hur du beter dig
Jag kan va din stödpelare när saker brister
För när mitt hjärta fattar skepnad är du enda vittnet
Jag kan bara va kung vid din sida på tronen
Du sätter ro i romans och form i formationen
Av ett imperium som vi kan bygga upp tillsammans
Du är min inhalator dagar då jag tappar andan
På bara ett ögonblick du vattnar de som växer i mig
Med dig jag finner ro i en värld som e så efterbliven
O jag förpestas i den
Du ger mig både ork o vilja att ens försöka leta efter tecken i den
I jakt på stenar gick jag miste om diamant
Ett undantag som blivit relevant
Du fanns alltid nära. Men såg dig på distans
Vill sätta mig på knäna o be dig om din hand




Nu vill jag sätta ihop mitt hjärta med dig låt oss bygga vårat pussel
O leta efter delarna vi inte har
Låt oss båda acceptera denhär ruschen
Låt oss visa hela världen vie ett undantag

Ge mig bara en chans ska göra vinster av förluster
Tu eres mia
Du fyller mina tomrum i sängen o i duschen
O jag befrias




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-13 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP