Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällsynt fjäril (Satir)

 

 

de vandrade länge på samma väg

men längre fram vek han in på ett sidospår

"jaså, är det där du är?" hon sa

där han låg i ett snår

 

ja, du förstår han sa

"jag såg en sällsynt fjäril

med så vackra vingar"

hon utbrast:" men det var ju en kvinna!

 

"hon råkade bara va' här

det är inte som det ser ut"

hur ser det ut då? hon frågade

"jag är oskyldig jag svär!"

 

"varför står du med byxorna nere då?

"dragkedjan gick sönder"han sa

"varför höll du inte dem  uppe med händerna?"

jag var upptagen av fjärilen, du förstår

 

"din fjäril tycks vingarna förlorat"

"jag lovar, det ska aldrig hända mer" han sa

"ta du din fjäril och flyg dit pepparn växer!"

"efter att du legat här och horat"

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-07-13 09:35



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
En satir....men ack så vanligt förekommande.
2021-07-15

  Bodingen VIP
Tagen på bar gärning men förnekar ändå men det hade han ingen aaaning om.
2021-07-15

  aol
Bra klokt skrivet om förnekelse
2021-07-15

  Susen VIP
Ja jösses den förnekelsen förnekar sig inte
Bra fångat
2021-07-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir! Förnekelse ända in i kaklet!
2021-07-13

    Lena Staaf VIP
Ett exempel på förnekelse! Denne kanalje behövde en uppruskning ( och fick det!).
2021-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP