Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


ofelbart som att dra i snöret



tidiga morgnar och värme
en powernap blev timmarna tre
studsade som en gummiboll upp
som en nyvaken tupp
tänker på vaktposten
postar en kram till skyttegraven

det där med rätt mat till våra husdjur
är viktigare än man kan tro
blev skrämd av Elsas krävande Missan
"säkrast vi öppnar en påse"
före du betalar maten jag handlade på Rusta
sagt och gjort en specialsked
Elsa blev förvånad "hon äter"'
och ser på dig som livräddaren
överdriv inte menade bara
ge en liten portion diska fatet
värmen förstör maten snabbt
bästa är försluta påsen med en lång
specialklämma för ingen luft ska komma in
klädnypa gillas inte
lovade handla sådana
Sotis kräktes igår såg nästa kartong
solensken då hon natten överlevde
testade olika sorter matklickar
den tinade fiskpinnen utan päls
fick tummen upp. hade handlat Sheba idag
special som hon åt häromdan
stängde dörren för Vargen hör
kylskåpsdörren eller pipet från Sotis
som uppväxt ur jorden
står Vargen där med saliven droppande
bevare mig tog fatet med resterna
som Sotis ratade skulle PUSSI ha
glöm det vem galopperar efter fatet
inte ens hans "bror" får något
ajdå Sotis kräktes igen
hon tål enbart fiskpinnar utan päls
Det var Sheba hon inte tålde
även om hon gillade smaken
Pojkarna har plåtmage
men det är skillnad på ålder hon är 15
och njurarna behöver varsam kost





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2021-07-13 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP