Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PIPPI PÅ PLADDER - tanka

Trädgårdssångaren

anonym i lövverket

porlande pladder

hörs oavbrutet dagtid

älskad glädjespridare




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-07-13 17:44



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En väl formulerad och välförtjänt hyllning till trädgårdssångaren med den vackert flödande sången. Text att bli lite glad av : )
2021-07-14

  Öknens Ros VIP
Vad vore väl livet utan alla skönsjungande små fåglar? Inte mycket.
2021-07-14

  Niliboy
Å, så fint! Här hör vi mest när duvorna kuttrar på taken! Men det är fint också!
2021-07-13

  Susen VIP
Håller med, dom älskade fåglarnas kvittrande
2021-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP