Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED KÄRLEK MÄTTAD

En fridfull vind
nynnar en visa
viskar kärleksord
till vilsen själ

vackraste visan
du sjöng en gång 
då begärets vågor 
till stillhet mojnat 

kroppen famnad
med kärlek mättad
din ömma röst
smekte mitt sinne




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-07-14 17:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En vacker dikt fylld av ömhet.
2021-07-16

  Susen VIP
Kärleksvarmt sjunger dina ord
2021-07-15

  Kajan VIP
En oerhört fin dikt, som jag tycker växer om man ger texten den tid den förtjänar, tack för denna pärla !
2021-07-15

  Sparvögat VIP
Kärleksfullt faller dina sensuella ord till en älskad famn…
2021-07-15

  Niliboy
Det var en gång, kära minnen!
2021-07-14

  Öknens Ros VIP
Sensuella toner.
2021-07-14

  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av textens innehåll.
Bra skrivet.
2021-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP