Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gratis


Semestertips


Sätt dig i din bästa stol
lapa lite sommarsol
kaffe sedan ta en kopp
kanske med nåt mumsigt dopp

Har du cykel - ta en tur
skåda skogens vilda djur
hela kroppen svalka av
i en sjö eller ett hav

Sätt på radion sjung en låt
ge dig ut på vandringsstråt
trä upp smultron på ett strå
de smakar mycket bättre så

Handla grönsaker på torg
packa matsäck i en korg
ha en picknick i det gröna
njut av blommorna de sköna

Snöra skorna spring en sväng
genom dimman på en äng
skymningstiden är som bäst
innan sol går ner i väst

Sommaren är kort och kär
passa på när den är här

kanske nåt av mina tips
gick ner i västen som en slips












Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-14 00:32



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Blir på gott humör när jag läser denna, tack! :)
2021-07-17

  Nils-Robert
Härlig sommardikt
2021-07-14

  Niliboy
Tack för alla underbara tips i din oslagbart vackra dikt med härliga rim. Mycket bravo! Hurra va fint!
2021-07-14

  soligajag_1 VIP
Vilken fantastisk dikt om sommar , värme och en sång. Gillar denna mycket!!
2021-07-14
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP