Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juli 2021


Njuta nu eller efter disken

Nästa år ska jag
njuta ännu mer
av sommaren
än vad jag gör i år.

Jag ska cykla mera,
vandra mera, läsa mera.
Och jag ska skriva en novell,
en bra novell av högsta kvalitet.

- Varför inte göra allt detta i år?
Nästa år, ingen vet hur det är nästa år.

- Okej, jag ska bara, jag ska bara diska
och plocka de mogna krusbären
och baka ett bröd av det där bagerivetemjölet...



...det går nog inte att njuta mycket mer av sommaren än vad jag gör nu, i denna stund.

Den där novellen börjar jag på idag.

Efter disken.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-19 10:21



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Jättebra! "Jag ska bara..." känns igen! Men skriv din novell NU, när du har inspiration. Disken blir ändå alltid gjord... av någon!
2021-08-23

  Gunnel Eriksson VIP
När inspirationen pockar på kan
disken vänta - den är bara en evig
upprepning. Skriv - skriv mera!
2021-08-21

  stormengudrun VIP
Jag längtar efter att få läsa din novell! :-)
2021-08-20

  Poesia VIP
Ja, men så är det verkligen. Men - plötsligt händer det - kanske efter disken. ;-)

Väl beskrivet och fina bilder du skapar och nu är krusbären goda och mina är mörkt lilla, riktigt vackra.

*applåderar din text*
2021-08-19

    ej medlem längre
Börja på den nu
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP