Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poetisk stafettskrivning med en handfull härinne. M.Persson gav mig orden "Botten, vattnen, öknen". I vanlig ordning lagt till 18 så blir 21. Denna skrivs i Bollnäs, med en smula Snoddas i bakhuvudet. Icke på riktigt rim..


Bottenlös Blick (stafett 9)

 

 

 

Har dina ögon någon botten??

 

Jag fotar björkar bortom vattnen

 

De växlar kärlek uppå flotten

 

Är vårat avstånd fyllt av öknen?

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-14 00:00



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Suggestivt, tycker jag. Någonting som uttrycker en förstulen längtan, kanske bara efter en enkel bekräftelse. Naturen tillåts att vara skådeplats, även om den här mest verkar vara en metafor.
2021-07-15

  Nanna X
Ett rejält språng från öknen till den vackra sjön i Bollnäs. Gillar hur björkarna växlar kärlek även nedsågade på flotten. Hadrian hadera...
2021-07-14

  TrollTörnTrappan VIP
Snarare blommor framför vattnen... Sedan tredje raden löd först : "De spänner vingar över slotten", men sett blott några torn här.
2021-07-14
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP