Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gamla dagar

jag minns värmen
och kylan

vinden mot min hud

trädens musik

vattnets glitter

och utsvängda jeans

kvällstoppen och poporama

david bowie och dig

och en massa annat,
mindre viktigt




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-13 22:50



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Fina minnen om det som då var viktigt:-) Väcker även mina minnen från samma tid!
2021-07-14

  SpamPippiL VIP
Ju äldre man blir desto mer tänker man tillbaka.
2021-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP