Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns i en del av mig

 


Du är en del i min verklighet

din poesi

ditt väsen i det närvarande.

 

Din blick mot mig

ger min längtan

en ny dimension.

 

Du finns i bilder

kvar när jag vänder blicken inåt

där du finns 

i min kärlek till dig.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-13 23:46



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackra rader
2021-07-15

  Rise Little One
Tankekraft är en innerlig gåva vi har inom oss.
2021-07-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP