Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vi förnekar gråzoner


Allt eller inget

Antingen slits man
Eller så är man den som bryr sig minst




Fri vers av Denise Kristina Nietsche
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-14 04:41



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Kan man välja? Eller tvingas man av omständigheterna ...
2021-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Denise Kristina Nietsche
Denise Kristina Nietsche