Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


En underbar givande dag


En underbar givande dag!

Idag blir det en givande dag ,
med massor av olika behag.

Sol och värme som gör oss lulliga ,
molnen skingrar sig och är så gulliga.

Drömmer mig bort och önskar mig en kall dusch,
snart blir det allt full rusch .

Tar en tur med apostlahästarna ,
kommer fram som en av dem stora mästarna.

Nu ska vi njuta av denna fantastiska dag,
ska tillverka den godaste salladen med lag.

Ligga i solgasset med en drink,
en flaska bredvid i en ishink.

Slumrar säkert till som en kissemiss ,
tur att man slipper åka hiss.

Njut som du aldrig gjort förr ,
det blev ju den bästa snurr. .






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-14 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP