Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle velat vara en fluga på den väggen



för att få höra hur de lyckas övertala
en tusenhövdad skara
applådera kommentera
en tävling en tematik
för alla tillhör inte samma armé
som du vet älskade uggla
katter är ganska nyfikna
av naturen
spindlar har tålamod
de otäckingarna hänger där
och väntar på offret
ibland dyker det inte upp
kan det vara så räkningen var
stampa i marken och tvinga fram en reaktion
myror tenderar göra så
de går till attack mot den som ofredar
med tiden insett nätet en balsal
för diverse oegentligheter
tornet tog år att bygga
sten efter sten reser sig mot rymden

22 grader redan blir 27 idag
var ute sent igår i täppan
avslutade med vattna
drypande svett
avslutades med tvätt

plinget berättade med morgonposten
paketet kom i lådan
vattnade samtidigt framsidan
magnolian planterades i våras
hoppas du mår bra kram<3





Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2021-07-14 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP