Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Fjärilsvingen

 

mina sinnen har flera bottnar

det tar tid men de reparerar sig själva

vi söker hela tiden efter ursprunget

och finner oss själva

vi lär medan vi flyger

mellan själarnas fönster

era röster följer mig i spåren

hör det bittra som sveder såren 

ofta faller droppar från himlen

vad är ont och vad är gott

vad har vi i bägaren fått

jag föddes då månvandraren

höll i sin hand min själ 

Har byggt mig ett torn mot solen

som ger skuggan jag behöver

för att överleva




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2021-07-14 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP