Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Törst

 

 

Jag förgår av törst

om jag ger upp min röst

alltid det sanna och viktiga

det är i hjärtat det riktiga

varför ska vi spela charader

när vi står på våra estrader

behöver vi den glansen

nej då mister vi den rätta sansen

då vi vänder sanningen ryggen

blir vi en stygg en

 

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-14 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP